12/9/11

Η Triumph περήφανα παρουσιάζει τη νέα Luxury Collection…Triumph Essence!


Η collection Triumph Essence εγκαινιάζει μια νέα εποχή εσωρούχων και αποτελεί μια premium συλλογή, που συνδυάζει αρμονικά το τέλειο design, τη γνώση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, έτσι όπως μόνο η Triumph μπορεί να πραγματοποιήσει έχοντας 125 χρόνια εμπειρίας και πετυχημένης πορείας.

Η νέα αυτή collection είναι άκρως πρωτοποριακή και ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας. Μέσα από τις σειρές  Elegant Essence, Luxurious Essence, Mysterious Essence, Seductive Essence and Sparkling Essence, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο σώμα αλλά και στην ιδιοσυγκρασία σας.

Το όνομα και μόνο, μας παραπέμπει ακριβώς σε αυτό που αντιπροσωπεύει….στη διέγερση όλων των αισθήσεων…

Η κάθε σειρά της collection Triumph Essence χαρίζει μία μοναδική εμπειρία. Στην Elegant Essence, βρίσκουμε λεπτομέρειες από δαντέλα και έξυπνα κοψίματα. Στην Luxuriοus Essence, αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι vintage λεπτομέρειες και τα μοντέρνα υφάσματα. Η Mysterious Essence αντιπροσωπεύει το ρομαντικό και θηλυκό στυλ, ενώ η Seductive Essence, το απόλυτα sexy στυλ με τις διαφάνειες. Τέλος, για τις πιο ιδιαίτερες και γιορτινές εμφανίσεις έχουμε τη σειρά Sparkling Essence, που κλέβει τις εντυπώσεις.

Η έμπνευση για τη δημιουργία της σειράς αυτής, έχει πολλές παριζιάνικες επιρροές, βασισμένες στη κοσμική ζωή των γυναικών εκεί, που λατρεύουν τη μόδα, την υψηλή ραπτική και γνωρίζουν πώς να χτίζουν το προσωπικό τους στυλ.  

Η collection Triumph Essence – The Luxury Collection, έχει την τιμή να παρουσιάζει ως πρέσβειρα της, ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα top model του κόσμου, την Helena Christensen. Η Christensen αντιπροσωπεύει ακριβώς τη φιλοσοφία της collection, δηλαδή μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και φινέτσα. Όπως η ίδια δηλώνει : “ Το προϊόν μου ταίριαξε απόλυτα, από τα υφάσματα και τα χρώματα, μέχρι τις μικρές και πολυτελείς λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενη και περήφανη που εκπροσωπώ μια εταιρεία άξια εμπιστοσύνης και μια collection τόσο υπέροχη.”

Triumph Essence – The Luxury Collection…μια συλλογή που συνδυάζει επιτυχημένα, όλα όσα αξίζει μια γυναίκα να έχει…απόλυτη φινέτσα, μοντέρνα σχέδια, εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και πολύτιμα υφάσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: