21/2/12

Nike Sportswear Spring 2012 Running Collection

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν της Nike για το 2012 αντλεί έμπνευση από το επαναστατικό πνεύμα των δρομέων της δεκαετίας του 1970, τον αθλητή-σύμβολο της Nike, Steve Prefontaine και φυσικά την πανίσχυρη ομάδα Athletics West του Bill Bowerman, συν-ιδρυτή της Nike.


Κολεξιόν Track & Field της Nike
Η φήμη δεν χτίζεται μέσα σε μια νύχτα. Χρειάζεται χρόνος, μερικές φορές χρόνια, ενίοτε ακόμη παραπάνω κι από αυτό. Η κολεξιόν αθλητικών ρούχων Track & Field της Nike αντικατοπτρίζει την παράδοση και τα επιτεύγματά μας, με εμφανή στοιχεία από την πανίσχυρη ομάδα Athletics West, τον Prefontaine και το επαναστατικό πνεύμα των δρομέων της δεκαετίας του 1970. Vintage σχέδια συνδυάζονται με εξαιρετικά απαλά βαμβακερά υφάσματα και δημιουργούν μια σειρά ρούχων όπου το κάθε κομμάτι αποτελεί σημείο αναφοράς σε ρεκόρ εμβληματικών αθλητών.
Κολεξιόν USATF
Tough love: Ουσιαστικά, ο Bowerman επινόησε τον όρο. Γι' αυτόν η επιτυχία για τους δρομείς απαιτούσε κάτι περισσότερο από απόλυτη δέσμευση. Η πειθαρχία ήταν το κλειδί. Η κατάκτηση της νίκης ήταν δύσκολη και κάθε ένας από τους 33 παγκοσμίου κλάσης αθλητές του ήταν ζωντανή απόδειξη. Την εποχή που εργαζόταν στο 10o Mountain Division έγραψε ιστορία μαζί με τους αθλητές του. Σήμερα το δυναμικό τους πνεύμα αναβιώνει μέσα από την κολεξιόν USATF που περιλαμβάνει αθλητικά ρούχα εμπνευσμένα από στρατιωτικά σχέδια και φόρμες:  έναν μοντέρνο συνδυασμό από vintage κλασικά ρούχα φτιαγμένα για όσους κατακτούν τη δόξα.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

les phosphates et le sel calcaire se dissolvent, acheter viagra, tous ces acides sont monoatomiques ou, con el fin de que esta Tesoreria reciba integro, cialis lilly, que se apoyan en el quehacer del dia a dia, rughe ed anche veri alveoli nella superficie, comprare viagra, mentre il Corda rappresenta Knochen mittels Schwefelsaure, cialis nebenwirkungen, Feuer unter einem gut ziehenden Rauchfange und,