ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX by #Lancôme

Mar 16, 2014 342
Published in BEAUTY
Ενεργοποιητής Νεότητας για την περιοχή των Ματιών.
Rate this item
(0 votes)


Κόπωση, εξάντληση, εξουθένωση… Η κούραση αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του 21ου αιώνα. Οι αιτίες είναι γνωστές σε όλους μας: στρες, αϋπνία, εξαντλητικοί ρυθμοί εργασίας, περιβαλλοντικοί παράγοντες… Ανεξαρτήτως ηλικίας, τύπου επιδερμίδας και τόπου διαμονής, η κούραση “επιτίθεται” στην επιδερμίδα μας και μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία. Mία από τις βασικές ζώνες όπου συσσωρεύονται τα σημάδια κούρασης, είναι η εύθραυστη περιοχή των ματιών.

Πριν προλάβουν τα σημάδια κούρασης να μετατραπούν σε σημάδια γήρανσης, η Lancôme προσφέρει τη λύση: το νέο ενεργοποιητή νεότητας για την περιοχή των ματιών ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX. Εμπνευσμένη από τη γονιδιωματική και πρωτεομική έρευνα αιχμής της Lancôme, η ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX συνδυάζει την πιο εξελιγμένη οπτική τεχνολογία με ένα μίγμα ενεργών συστατικών κατά της κούρασης, τα οποία επιλέχθηκαν ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη απάντηση σχεδιασμένη για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, όλων των εθνικοτήτων και όλων των τύπων επιδερμίδας, οι οποίες θέλουν να καταπολεμήσουν όχι μόνο τη χρονογήρανση, αλλά και τα σημάδια γήρανσης που οφείλονται στην κούραση.

Στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, η ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX αποδείχθηκε τόσο εντυπωσιακά αποτελεσματική που μία στις δύο γυναίκες δήλωσαν ότι το βλέμμα τους έδειχνε σαν να είχαν κοιμηθεί τουλάχιστον δύο ώρες περισσότερο…1


ΟΤΑΝ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 

Οι μελέτες το αποδεικνύουν: η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της επιδερμίδας.
Τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας μειώνονται, η αποκατάστασης της λειτουργίας του προστατευτικού φραγμού περιορίζεται, η ανοχή ενάντια στις εξωγενείς επιθέσεις πλήττεται… Εξ’ αιτίας της έλλειψης ύπνου η επιδερμίδα δείχνει σημαντικά λιγότερο υγιής, λιγότερο ελκυστική και πιο κουρασμένη.
Χαρακτηριστικά τραβηγμένα  και ισχνά και η έλλειψη λάμψης, το πρήξιμο… είναι ορισμένα από τα πολλά ορατά σημάδια στην επιδερμίδα. Αποτελώντας μια ιδιαιτέρως εύθραυστη ζώνη του προσώπου, η περιοχή των ματιών επηρεάζεται επίσης: μαύροι κύκλοι, πρήξιμο κάτω από τα μάτια, κουρασμένο βλέμμα… Παράλληλα αυξάνονται τα κλινικά σημάδια γήρανσης: εμφανίζονται λεπτές γραμμές και η υφή της επιδερμίδας αλλάζει.


Εμπνευσμένη από τη γονιδιωματική και πρωτεομική προσέγγιση του Advanced Génifique, η ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX δρα σε πέντε βασικά χαρακτηριστικά της νεότητας και πέντε σημάδια κούρασης που αφορούν συγκεκριμένα στην περιοχή των ματιών. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται, γίνεται πιο λεία και σφριγηλή, χάρη στη σύνθεσή της που ενσωματώνει ένα ισχυρό σύμπλεγμα συστατικών, σχεδιασμένο να χαρίζει πιο νεανική και ξεκούραστη όψη και να επανορθώνει τα ορατά σημάδια κούρασης.


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

Σε συνδυασμό με την εντατική αντιγηραντική της δράση, η ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX ενσωματώνει την πλέον προηγμένη οπτική τεχνολογία :
Ελαστομερή νέας γενιάς επιλέχθηκαν, για να προσφέρουν ισχυρό αποτέλεσμα soft-focus, ώστε να "καλύπτουν" τις γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, αυτά τα συστατικά υψηλής τεχνολογίας προσφέρουν ματ όψη και απαλό πουδρέ αποτέλεσμα.
Ένα κοκτέιλ μικρομορίων διαφόρων σχημάτων επιλέχθηκε για να διαχέει το φως, χαρίζοντας φωτεινή και ματ όψη, προκειμένου να μειώνει άμεσα τα σημάδια κούρασης και να κάνει την περιοχή των ματιών να δείχνει πιο νεανική και λεία. Μικροσφαιρίδια ρητίνης πυριτίου αυξάνουν τη διάχυση του φωτός, για να διορθώνουν οπτικά τις σκιές και άλλες ατέλειες. Το νιτρίδιο του βορίου αυξάνει την ποσότητα του διαχεόμενου φωτός. Οι μικροπέρλες χαρίζουν άμεσα διακριτική λάμψη.

Η ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX βελτιώνει την περιοχή των ματιών και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα της συγκεκριμένης ζώνης. Ενυδατώνει για 8 ώρες και προστατεύει καλύτερα από την αστική ρύπανση.

ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΥΦΗ 

Σηματοδοτώντας άλλο ένα αξιόλογο επίτευγμα, η δραστική αποτελεσματικότητα της ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX επιτυγχάνεται με μια πιο εκπληκτικά ανάλαφρη υφή – ένα αισθησιακό κρεμώδες ζελ που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, για να δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση σφριγηλότητας και προστασίας, φρεσκάδας και απαλότητας. Η περιοχή των ματιών αναζωογονείται και τονώνεται εντατικά.