ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ

Jul 17, 2014 612
Published in Art

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη

Rate this item
(0 votes)


Ξεκίνησε η παραγωγή του «Από Έρωτα», της νέας ταινίας που γράφει και σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης. H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό του έργο, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.
Λίγα λόγια για την υπόθεση:: Ο Αντώνης Γκαλιμάνης είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσσα, όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσσα παρότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα
1
ξεκινήσει η "διπλή ζωή" του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσσα όχι μόνο όταν η Νατάσσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;
Μια ιστορία έρωτα γεμάτη εκπλήξεις, ένταση, συναίσθημα και ανατροπές μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.
Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.
Η ταινία είναι μια παραγωγή του Κώστα Λαμπρόπουλου σε διανομή Village. Τη Διεύθυνση παραγωγής έχει ο Τάκης Κατσέλης, διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, την Καλλιτεχνική Διεύθυνση έχει αναλάβει η Εύα Νάθαινα και ενδυματολόγος είναι η Βάσω Τρανίδου.