3ο Athens Santa Run is coming!

Nov 15, 2016 3410
Published in Fitness

Το 3ο Athens Santa Run είναι γεγονός!

Rate this item
(0 votes)

Ο πιο «εορταστικός» αγώνας της χρονιάς έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου!

 

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, το κέντρο της Αθήνας  θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

 

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 3ο Athens Santa Run, βραβευμένο με Silver Award στην κατηγορία Seasonal Event στα Event Awards 2016,  μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου). 

 

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αληλλεγγύης Δήμου Αθηναίων. 

 

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας  αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). 

 

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γα ακόμη μια χρονιά μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε το παρόν και να συμβάλουμε στο πιο χριστουγεννιάτικο event της Αθήνας στηρίζοντας παράλληλα φορείς κοινωνικού χαρακτήρα. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Συνεπείς με το motto μας “enjoy the journey” καλούμε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα “Αγιοβασιλιάτικο ταξίδι” στο κέντρο της Αθήνας για να υποδεχθούμε με τον πιο εορταστικό και δραστήριο τρόπο τα Χριστούγεννα».

 

Τέλος, η  CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη, εξήγησε τη συμμετοχή της ομάδας της στη διοργάνωση σχολιάζοντας: «Με μεγάλη αγάπη για τα αθλητικά δρώμενα, συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον πιο χριστουγεννιάτικο θεσμό της Αθήνας που προάγει την αξία της φιλανθρωπίας μέσα από τον αθλητισμό».

 

Οι εγγραφές για το 3ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ.  Βασίλη.