3ο Santa Run in Athens!

Dec 05, 2016 3456
Published in Fitness

Εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες ξεχύθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και συμμετείχαν σε έναν αγώνα χωρίς ανταγωνισμό, για καλό σκοπό προσφέροντας χριστουγεννιάτικο χρώμα στο κέντρο της στολισμένης πόλης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και τη φετινή χρονιά καθώς το όριο των συμμετοχών συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Rate this item
(0 votes)

 

Με θετική διάθεση, χαμόγελα και κέφι οι δρομείς έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλής θέλησης καθώς το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στο Σωματείο «Παιδικό Τραύμα» και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηνών.

 

Το 3ο Santa Run Athens συνδιοργανώθηκε από τα Holmes Place, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (OΠΑΝΔΑ).

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Ο αγαπημένος θεσμός του Santa Run Athens αποτελεί μία εκ των σημαντικότερων δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αναλαμβάνουμε ως Holmes Place στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας μας για μία πιο δραστήρια, υγιή, όμορφη ζωή υπό το σύνθημα “Enjoy the Journey”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του που στηρίζεται στη συμβολή κάθε συμμετέχοντα. Σας ευχαριστούμε όλους!».

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας επικοινωνίας Communication Lab, Δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη, επεσήμανε: «Η ομάδα της Clab στηρίζει πάντα με ιδιαίτερη χαρά δημιουργικές εκδηλώσεις προσφοράς. Με την πολύτιμη εμπειρία μας συμβάλαμε στη διοργάνωση του Santa Run Athens, καθώς προάγει την αξία της συμμετοχής και του ευ ζην, έννοιες που ταυτίζονται απόλυτα με το όραμά μας».