25 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ATHENS PLAZA

Nov 11, 2015 2925
Published in Food
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρονών του Chef Νίκου Γιαννόπουλου στο NJV Athens Plaza, το εστιατόριο The Parliament μας υποδέχθηκε για να τιμήσει την προσφορά του Chef στη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου.
Rate this item
(1 Vote)
Το ξεχωριστό μενού που περιελάμβανε 25 συνταγές, μία για κάθε χρόνο του Chef στο ξενοδοχείο. Με σαφείς επιρροές από τη γαλλική κουζίνα με την οποία ήρθε σε επαφή από τα πρώτα του κιόλας βήματα στις κουζίνες του ξενοδοχείου, ο Νίκος Γιαννόπουλος δημιούργησε πιάτα γεμάτα μνήμες και μοναδικές γεύσεις.
 
Συνταγές με γαλλικές, αλλά και μεσογειακές αναφορές, γεύσεις από τα παιδικά του χρόνια, εμπνεύσεις της στιγμής που βρήκαν τον δρόμο τους για τα μενού του ξενοδοχείου, καθώς και δημιουργίες που προέκυψαν μέσα από συνεργασίες με άλλους διακεκριμένους chefs χαρτογράφησαν την πορεία των 25 χρονών του στο NJV Athens Plaza και παρουσιάστηκαν με τον πιο ζεστό αλλά και ευφάνταστο τρόπο.
 
Η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza, κυρία Αφροδίτη Αρβανίτη, δήλωσε: “Κύριος εκφραστής της γαστρονομικής κουλτούρας του NJV Athens Plaza και πολύτιμο μέλος της οικογένειάς του, ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος, που φέτος συμπληρώνει 25 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο ξενοδοχείο, μας τιμά με τη συνεργασία του και εμείς, σήμερα, τον τιμούμε για όσα έχει προσφέρει στο NJV Athens Plaza, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν”.
 
Ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος δήλωσε: “25 χρόνια είναι μια ζωή και ύστερα από 25 χρόνια δεν θα μπορούσα παρά να νιώθω το NJV Athens Plaza σπίτι μου! Το είδα να ενηλικιώνεται και μαζί του ενηλικιώθηκα κι εγώ στη δουλειά που αγάπησα. Όταν ξεκινούσα ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι τόσα χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ, η ζωή ξεπέρασε τη φαντασία με τον καλύτερο τρόπο”.

Last modified on Wednesday, 11 November 2015 18:17