ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ "ΕΞΩ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΟΥ!

Jul 27, 2015 1189
Published in Food

Αυτό το καλοκαίρι -παρέα με τα έτοιμα προς κατανάλωση κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries®- προσπάθησα να αλλάξω την καθημερινότητά μου με μικρά και διαφορετικά πράγματα, βγαίνοντας «έξω» από τις συνήθειές μου!

Rate this item
(2 votes)

 

Σας προτείνω να κάνετε κι εσείς όσα περισσότερα από τα παρακάτω μπορείτε:


- Κάθε ημέρα και μια άλλη διαδρομή για το γραφείο,
- Κάθε ώρα και μια νέα θετική σκέψη,
- Κανονίστε κάπου έξω να δείτε τους φίλους σας που έχετε να δείτε καιρό,
- Χαλαρώστε αγναντεύοντας την θάλασσα ή τα αστέρια για έστω 10 λεπτά κάθε ημέρα,
- Μία ημέρα της εβδομάδος δοκιμάστε κάτι καινούριο για πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδινό ή ποτό,
- Κάθε Σαββατοκύριακο και μια διαφορετική βόλτα στην πόλη με τα πόδια: αλλάξτε παραστάσεις από την παραλία μέχρι τα πάρκα και τα μουσεία της πόλης μας!
- Κάθε απόγευμα κι ένα κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries®:
Μπορείτε να τονωθείτε κάθε ημέρα με μία από τις 4 διαφορετικές γεύσεις της επιλογής σας: Seattle Latte για όσους αγαπούν τον latte, Cappuccino για να σας δώσει την απαραίτητη τόνωση για να συνεχίσετε τη μέρα σας, Chocolate Moccha & Caramel Macchiato για να γλυκάνετε την ημέρα σας με σοκολάτα και καραμέλα αντίστοιχα.

Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να είμαστε περισσότερο έξω από "μέσα", γι' αυτό και μου έκανε καλό που άλλαξα παραστάσεις. Σε ποιόν αρέσει, άλλωστε, κάθε ημέρα της ζωής του να είναι ίδια;

 

Γνωρίστε τις γεύσεις των κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks:

  • ΝΕΟ Starbucks Discoveries® Cappuccino: Αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με βελούδινο και κρεμώδες γάλα και νότες κακάο, βασισμένο από τον πολυαγαπημένο χειροποίητο cappuccino που προσφέρεται σε όλα τα καταστήματα Starbucks.
  • Starbucks Discoveries® Seattle Latte : Παραδοσιακό latte, μοναδικός συνδυασμός καφέ Starbucks® Espresso Roast, με κρεμώδες γάλα, βασισμένο στον αυθεντικό καφέ Starbucks® caffelatte.
  • Starbucks Discoveries® Chocolate Mocha : Απολαυστικό ρόφημα με πλούσια γεύση σοκολάτας, με νότες καβουρδισμένου espresso που ισορροπούν απόλυτα με το κακάο και το κρεμώδες γάλα.
  • Starbucks Discoveries® Caramel Macchiato : Φτιαγμένο με Starbucks® Espresso Roast, το κρύο ρόφημα καφέ Caramel Macchiato αποτελεί έναν απολαυστικό συνδυασμό έντονου espresso καφέ με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας.

 

 

Θα τα βρείτε σε συσκευασία κυπέλλου 220ml, στα ψυγεία επιλεγμένων καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.