ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: DIOR SO REAL

Jun 01, 2015 1556
Published in MR. POSH

Όπως κάθε σαρωτική τάση της μόδας, έτσι κι αυτή ξεκίνησε με μια super star, εν προκειμένω την Rihanna.

Rate this item
(1 Vote)

 

Το φθινόπωρο του 2014, λοιπόν, η ποπ τραγουδίστρια έφτασε στην παρουσίαση του Dior στο Παρίσι με ένα slipdress σε συνδυασμό με υψηλές κάλτσες, κοσμήματα από διαμάντια, και ένα κόκκινο γούνινο παλτό που το ταίριαξε με το κραγιόν της.

 

Ήταν μια εμφάνιση που προκάλεσε "ταραχή" στα social media, ειδικά για το στοιχείο που πραγματικά "απογείωσε" το styling της: τα Dior "So Real" γυαλιά ηλίου με τους απόλυτους καθρέφτες.

 

Τα Dior "So Real" διαθέτουν τη λεγόμενη "παντοσκοπική" δυνατότητα όρασης, δηλαδή την ικανότητα να βλέπουμε μέσα από τους φακούς του "τα πάντα".


Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται κάτι τέτοιο σε γυαλιά από το 1950, με τους φακούς να χωρίζονται σε δύο τμήματα: το ανώτερο για τα μακρινά αντικείμενα, και το κάτω μέρος για τα κοντινά.

 

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ασήμι κι ελαφρύ μέταλλο. Το αριστερό μπράτσο έχει το λογότυπο "Dior So Real" τυπωμένο σε ασημί, ενώ το δεξί γράφει Christian Dior (CD), από το οποίο μπορείτε να ξεχωρίσετε και την αυθεντικότητά τους.

 

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό των "So Real" είναι η απουσία της γέφυρας μεταξύ των φακών, που αντικαταστάθηκε από μια μεγάλη, καμπυλωτή ασημένια μπάρα στην κορυφή.

 

Ένα χρόνο αργότερα και το μοντέλο αυτό εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή του Dior, και όχι μόνο.

 

Τί άλλο μπορούμε να υποθέσουμε;
Όλοι θέλουν να "γίνουν" λίγο Rihanna!

 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο μιμητισμός στη μόδα είναι πανίσχυρος, τόσο που δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε πλέον για "στυλ", αλλά μόνο για τάσεις που "αναγκαζόμαστε" να ακολουθούμε.