ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΟΚ ΤΣΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Aug 16, 2016 2188
Published in MR. POSH

Αιμίλιος Κασίμης: "εμπνέομαι από τους ροκάδες του μετρό και τα γκράφιτι του ηλεκτρικού".

Rate this item
(0 votes)

 

Ο Αιμίλιος Κασίμης αποφοίτησε με αξιώσεις από την σχολή μόδας Pansik, αλλά δεν έμεινε εκεί. Ανήσυχο πνεύμα και ενεργητικό έχει πάρει από νωρίς τη ζωή στα χέρια του και παλεύει με όλα τα μέσα. Βρίσκει κάθε μέρα αφορμές να σχεδιάζει από όσα παρατηρεί στον κόσμο γύρω του. Όλα για εκείνον είναι αποχρώσεις, πιθανές σχεδιαστικές γραμμές και φόρμες, χρώματα του κανβά και ευκαιρίες για δράση. 

 

Παιδί που αγαπά τη μόδα και το ιδιαίτερο στυλ, θέλει να δημιουργήσει κάτι που να φέρει την υπογραφή του και να ξεχωρίσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αιμίλιος καταπιάνεται με το αξεσουάρ μόδας, και δη τις τσάντες. Το 2013 είχε υπάρξει creative assistant του μεγάλου project που διοργάνωσε η Eastpak με φιλανθρωπικό χαρακτήρα κατά του AIDS.

 

14030618 10210635621516176 1378341027 n

 

 

 

Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος για το ανδρικό τμήμα ένδυσης της γνωστής αλυσίδας λιανικής πώλησης "Simple Caractere", και μας παρουσιάζει τη νέα του σειρά από unisex δερμάτινα backpack με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως η κατακόκκινη φόδρα και η πρωτότυπα σχεδιασμένη μεταξοτυπία που ξεχωρίζει. Μάλιστα είναι όλα 100% κατασκευασμένα στο χέρι, σε περιορισμένο αριθμό διάθεσης, εξ ου και έχουν γίνει ανάρπαστα! 

 

 

Εμπνέεται από τις αντιφάσεις που κυριαρχούν δίπλα μας. "Θυμάμαι", μου διηγήθηκε, "ένα πρωινό στο μετρό να μπαίνουν κάτι ροκάδες, με μαύρα πέτσινα κι άγρια όψη, αυτοί που πολλοί αποκαλούν "φρικιά". Ξαφνικά -και εντελώς αναπάντεχα- άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους και με μεγάλη τρυφερότητα για τις κοπέλες τους. Αυτή η φαινομενική αντίθεση ενός "σκληρού" προσώπου από τη μία και μιας εσωτερικής τρυφερότητας από την άλλη, όχι απλώς μου προξένησε εντύπωση, αλλά με ενέπνευσε και στα σχέδιά μου, τα οποία εξωτερικά έχουν τη δυναμικότητα των καρφιών, ενώ ξεδιπλώνοντάς τα ανακαλύπτεις βελούδινες φόδρες". 

 

 

Screen Shot 2016 08 16 at 12.24.58

 

Σημειώστε αυτό το όνομα γιατί θα μας απασχολήσει εκ νέου στο σύντομο μέλλον!

Μέχρι τότε, βρείτε τον στο instagram!