ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ YVES ROCHER ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΑΣ 180 ΕΥΡΩ!

Mar 15, 2017 1788
Published in MR. POSH

Πρωτοπόρος στη βοτανολογική ομορφιά από το 1959, ο οίκος Yves Rocher εμπνέεται από τη φύση και τις μοναδικές ιδιότητες των φυτών και μεταφέρει τις θαυματουργές τους ιδιότητες στα προϊόντα του. 

Rate this item
(1 Vote)

 

Βοτανολόγοι, ερευνητές, βιολόγοι, φαρμακοποιοί και δερματολόγοι συνεργάζονται για τη δημιουργία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας!

 

Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μακιγιάζ έχουν δημιουργηθεί με απόλυτο σεβασμό στην επιδερμίδα και το περιβάλλον, καθώς πάνω από το 97% των συστατικών τους είναι φυτικά.

 

Ο οίκος Yves Rocher διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου με κρέμες, λοσιόν για καθαρισμό και τόνωση, όπως και για το σώμα με προϊόντα ενυδάτωσης, αντηλιακά και προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας.

 

Τα προϊόντα Yves Rocher μπορείτε να τα ανακαλύψετε στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στη μοναδική Boutique στην Ελλάδα που βρίσκεται στο Κολωνάκι, στην οδό Κανάρη 10.

 

Το PoshFashion σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μεγάλο δώρο!

 

 

Στείλτε μας με ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέχρι τις 23.3 και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε όλα τα προϊόντα που απεικονίζονται στη φωτογραφία συνολικής αξίας 180 ευρώ!

 

Καλή επιτυχία!