ΑΠΟΨΗ: ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Jun 11, 2015 1306
Published in MR. POSH

"Η ζωή δεν είναι δίκαιη". Αυτό ισχύει ανάλογα πως αποφασίζεις να την δεις εσύ.

Rate this item
(0 votes)

 

"Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει". Δεν μιλάω απλώς για τις γνωστές "κλίκες" και τις παρέες, τον νεποτισμό και την οικογενειοκρατία. Από αυτά στην πονεμένη χώρα μας άλλο τίποτα! Μιλάω για εκείνες τις στιγμές που βγάζουν μάτι, όπου ο εγκωμιαστής είναι και ο ίδιος εγκωμιαζόμενος ανερυθρίαστα και χωρίς προσχήματα. Η αυτοανακήρυξη σαν άλλος βασιλέας με viral νταούλια και μιντιακά τύμπανα.

 

"Μικροψυχία". Ένα από τα χειρότερά μου τάπεινά είδη. Όχι απλώς επειδή ενέχει την χειρότερη μορφή παραίτησης και ήττας του υποκειμένου, αλλά διότι στη βάση της θεωρεί ότι η κακότητα είναι πιο ισχυρή. Και αυτό είναι βαθύτατα προσβλητικό για το ανθρώπινο είδος και τον ηθικό πολιτισμό μας.

 

"Μας έκοψε το φιλμ". Κάποιες σχέσεις είναι -και- πέρα από τις φωτογραφίες ή τα social media. Έξω από τα φλας και τις λαμπερές στιγμές, τα like και τα share. Όσο κι αν θεωρούμε απέξω εμείς ότι εκείνοι βγαίνουν για να ανταλλάξουν εξουσίες ή άλλες υπηρεσίες, εκείνοι μπορεί να έχουν δει ο ένας τον άλλον χωρίς μακιγιάζ, με πρησμένα μάτια ή με πιτζάμες σε ένα άθλιο βράδυ. Αυτές οι στιγμές πάντα θα νικάνε τους hair stylist.

 

Οι άνθρωποι που "καπελώνουν" ή σαμποτάρουν τους άλλους. Αυτοί ακριβώς είναι που καταλήγουν οι πιο δυστυχισμένοι από όλους, γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορούν να τους καπελώσουν όλους. Υπάρχουν ορισμένοι που δεν καπελώνονται επειδή δεν ενδιαφέρονται για τον μικρόκοσμό τους. Ή απλώς δεν καπελώνονται γιατί κοιτάνε μόνο τη δουλειά τους αγνοώντας το τοξικό περιβάλλον.