ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ "The Christmas Factory"!

Dec 25, 2017 1816
Published in MR. POSH

Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2017, το “The Christmas Factory” είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, για να «σκορπίσει» μαγεία!

Rate this item
(1 Vote)Κάθε χρόνο πιο λαμπερό με ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση και με περισσότερες δωρεάν δράσεις για μικρούς και.. μεγαλύτερους!

Φέτος προστέθηκε κι ένα νέος χώρος, η «Σχολή Μαγείας», με στόχο να μεταφέρει τα παιδιά (και όλους μας!) στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

3 Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια βρίσκονται στο «Santa's House», άλλα 4 στο «Toy's Factory» και 1 στο «Sweet Factory» μαζί με έναν παιδότοπο για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Εκεί είδαμε και το «Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων» ύψους 15 μέτρων γεμάτο ξωτικά και δώρα που χαρίζονται σε όλους τους επισκέπτες κάθε μέρα μέσα από τον Τροχό της Τύχης!

Παιχνίδια λούνα πάρκ, Ιταλικό καρουσέλ, 200τμ παγοδρόμιο, ρόδα 20 μέτρων με πανοραμική θέα (και στην Ακρόπολη!), το μαγικό τρενάκι, ένα φανταστικό Escape Room, όλα μας ταξιδεύουν στα πιο ονειρικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια!

Υπέροχα ξύλινα σπιτάκια δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει απευθείας στην πλατεία του χωριού του Άη Βασίλη!

Εδώ μπορούμε να βρούμε και δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους: στολίδια, γούρια, ημερολόγια, χειροποίητα σαπούνια, πρωτότυπα χρηστικά αντικείμενα, αξεσουάρ, κοσμήματα, βιολογικά προϊόντα, παραδοσιακά προϊόντα και είδη λαογραφικής τέχνης.

 

Tip: μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα ρολά κανέλας με την υπέροχή τους μυρωδιά!

Tip2: βγάλτε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη!Κάθε μέρα εδώ είναι γιορτή, κάθε μέρα είναι γεμάτη μαγεία!


Ένας παραμυθένιος προορισμός στην καρδιά της πόλης που μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουμε στα θαύματα!

  • Image Gallery