ΤΑΙΝΙΑ: Η ΔΙΑΣΩΣΗ

Sep 30, 2015 926
Published in TV Series
Με το βλέμμα της παγκόσμιας κοινότητας στραμμένο προς τον πλανήτη Άρη, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της NASA για την ύπαρξη νερού, ο Ματ Ντέιμον, η Τζέσικα Τσαστέιν και φυσικά ο Ρίντλεϊ Σκοτ είναι έτοιμοι για την πιο εντυπωσιακή κινηματογραφική «Διάσωση».
Rate this item
(0 votes)
Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη διανομή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι συντελεστές της παραβρέθηκαν σε επίσημες πρεμιέρες της ταινίας, σε Ευρώπη και Αμερική.
 
 
1 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D από την Odeon
 
 
Λίγα λόγια για την ταινία:
 
Ένας αστροναύτης εγκαταλελειμμένος στον Άρη. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα και μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να συντονίσει την διάσωσή του. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τον Ματ Ντέιμον στην πιο εντυπωσιακή περιπέτεια της χρονιάς!
 
Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.
 
Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.